Online bestellen van een waterpomp zoals een beregeningspomp, dompelpomp, vijverpomp, zwembadpomp of hogedrukpomp ging nog nooit zo makkelijk. Wij bieden u waterpompen van de allerbeste kwaliteit en de beste merken. Waterontharderrevolutie.nl nu legt de nadruk op service en kwaliteit van al haar waterontharders en bied u een zeer groot assortiment waterpompen en accessoires.

Verschillende merken

Onze merken pompen die in de collectie zijn opgenomen zijn o.a.: Mitsubishi, Gardena Flotec, & Ponstar. Alle pompen in deze collectie zijn uitvoerig getest alvorens deze in onze collectie zijn opgenomen. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit van onze waterverzachters waarborgen. Doordat wij rechtstreek kunnen leveren vanuit de leverancier bieden wij u absoluut de allerbeste prijzen van de ontharders in onze online webshop, indien u vragen heeft over onze pompen of onze prijzen dan kunt u op werkdagen altijd telefonisch contact met ons opnemen. Een van onze deskundige op het gebied van waterontharders helpt u dan graag verder zodat u altijd de beste keuze maakt. Ook vindt u in onze webshop regelmatig leuke aanbiedingen van outlet waterverzachters.

Onze visie op water

Water is voor mij en de mensheid een onmisbaar element. Wat mij het meest verontrust is dat het door niemand als zodanig erkend wordt en het op dit moment een wereldprobleem aan het worden is. Water heeft net zoals de mens een zelfhelende eigenschap in zich maar krijgt niet meer de kans dat ten berde te brengen. De mens denkt met zijn vernuft handelen het beter te weten als de natuur zelf, puur uit onbegrip.. Zo wordt ons water na gebruik “gereinigd” in de waterzuivering en dus ontdaan van de grofstoffelijke delen, maar de elektrische en chemische elementen kunnen door de zuiveringsinstallaties niet verwijderd worden. Tot zover het menselijk ingrijpen . Op zich niet verkeerd maar er ontbreekt nog iets, wat eigenlijk van cruciaal belang is. Het water zelf gaat vanwege het zelfhelende vermogen ook aan de gang om de boel schoon te maken. Dit doet het door “vuil” om te zetten naar “schoon” d.m.v. bacteriën.

Schoon en zacht drinkwater

Het water wordt na zuivering weer opgenomen door waterleidingbedrijven en die maken het door chemische toevoegingen “gebruiksklaar”. Het proces van het water zelf, dus het omzetten van elektrische en chemische lading, gaat gewoon door. Dit omdat de oorspronkelijke kennis in water ongekend groot is. Het is de drang naar de oorspronkelijke staat van zijn. Bij punten waar aanslag in de leidingen ontstaan is, vindt zich een opeenhoping van bacteriewerking plaats, en dat is een geboorte van Salmonella of Legionella!. Als wij mensen dat leidingwater drinken, gaat dat proces in ons lichaam gewoon verder! In het buitenwater is dit “gezuiverde water” een te grote belasting voor de waterplanten die niet meer goed kunnen functioneren. Mijn visie is om door bepaalde aanpassingen aan het zuiveringsproces de elektrische en chemische lading te neutraliseren zodat mens en milieu weer zuiver en zacht water kunnen drinken. Een waterontharder biedt hiervoor nu de oplossing. Wacht niet langer en bestel een waterontharder voor de laagste prijs.